Emily Koch werkte jarenlang als journalist in Bristol, maar stopte met haar baan om een mastergraad in Creative Writing te halen aan Bath Spa University. Als ik doodga voor ik opsta is haar debuut.

Het verhaal gaat over dat iedereen denkt dat Alex in coma ligt en nooit meer wakker zal worden. Maar hij hoort alles wat er rondom zijn ziekenhuisbed wordt gezegd. Hij hoort dat er op zijn vriendin wordt ingepraat- ze moet hem vergeten en verder leven. Hij hoort zijn familieleden opperen dat een milde dood misschien het beste is. En dan hoort hij dat zijn noodlottige ongeluk misschien helemaal geen ongeluk was. Alex duikt in zijn herinneringen en pijnigt zijn hersenen om te ontdekken wie de moordaanslag heeft gepleegd. Vanuit de gevangenis van zijn eigen lichaam moet hij het antwoord vinden voordat zijn behandeling wordt stopgezet, en voordat er nieuwe slachtoffers vallen. Want Alex is niet het enige doelwit…

De cover is niet heel erg bijzonder, maar het verhaal op de achterkant triggerde mij wel. Ik hoopte op een spannend verhaal. Ik vind het vervelend om te zeggen, want ik weet dat een auteur zijn best heeft gedaan en graag goede recensies wil, maar ik kan het bij dit boek helaas niet geven. Ik heb zelden zo’n saai boek gelezen. Ik heb iedere x een stukje gelezen en dan weggelegd, omdat ik het zo slaapverwekkend vond. Er gebeurd niks. Het verhaal kabbelt maar door. Het einde was een klein beetje verassend daarom geef ik het 2 sterren!

Titel: Als ik doodga voor ik opsta
Auteur: Emily Koch
Uitgeverij: Prometheus
Categorie: Thriller
Uitvoering: hardcover
Pagina’s: 317
ISBN13: 9789044633191
Verkrijgbaar vanaf: Februari 2018
Prijs: € 19,99

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s