Magic Circus is het Amsterdams Stadscircus. Het is vlot, eigentijds, modern en toch ouderwets gezellig entertainment. Het is geschikt voor het hele gezin. Elk jaar is Magic Circus tussen Pasen en midden september in Amsterdam te bewonderen. Met uitzondering van de warme zomermaanden, dan is er even pauze. Er is een speciale actie voor 50 jaar de Bijlmer voor kinderen met een stadspas! Die mogen samen met een volwassene voor 50 cent per persoon van de voorstelling van Magic Circus komen genieten.

Ik mocht naar de show van gisteren (zaterdag 28 april) met mijn zoon van 9 jaar. Het is een kleine tent met een paar tribunes waardoor het niet zo massaal wordt. Voorin zijn 2 rijen met losse stoelen. De show is heel interactief. Je moet als publiek ook actief mee doen en sommige kinderen en volwassenen mogen helpen met een paar trucs. Er zijn maar een aantal artiesten, maar die kunnen verschillende dingen. Dit circus deed mij aan vroeger denken toen er nog van die kleine circussen rond reisden. Het is een show van 100 minuten met een korte pauze. De show zit goed in elkaar! We hebben er van genoten! Mijn zoon zei het was echt gezellig en het is echt voor jong en oud. Het is zeker een aanrader! Ze zijn tot en met maandag 30 april in de Bijlmer, daarna verhuizen ze naar Kasterleepark in Amsterdam.

Een tip die ik wel mee wil geven het wordt druk bezocht, dus als je zeker wilt zijn van een plek koop dan online je kaarten. De kassa gaat een uur van tevoren open en dan staat er al een flinke rij voor de kassa.

Ik wil Go-Kids Amsterdam hartelijk bedanken voor de 2 gratis kaartjes. Het was een gezellige en leuke show!

Neem zeker een kijkje op de leuke site van Go-kids!

https://go-kids.nl/amsterdam/agenda

Ik geef het 5 sterren.

Een kleine impressie van de show:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s